• TH Lift doo
  • TH Lift doo
  • TH Lift doo
Previous Next
 

April , 17th, 2015

 

Dear Sirs

Today we contact you with a special concern.

ThyssenKrupp Elevator Group took the decision to shift focus on the Serbian elevator and escalator market: Instead of operating with a direct owned company, we decided to operate via an Exclusive Distributor.

In order to ensure optimal continuation of the service for you in the future, we have been giving the transfer of our ownership in ThyssenKrupp Elevatori d.o.o. very careful consideration. Our aim was and is to make sure, for you, our customer, maximum availability of your products, elevators and escalators, by an outstanding presence of trained and competent service and installation personnel.

With our former employees, Mr. Igor Tanaskovic and Mr. Boris Hajder, we have found the ideal partners. Both have a long history with the company and its employees and thus can safeguard the success of the business in future.

Thus, effective 20th of April 2015, the two gentlemen took over the shares (the operational business) in ThyssenKrupp Elevatori d.o.o. from ThyssenKrupp Elevator Group. Of course, all contractual conditions remain unchanged.

We ask you to transfer the confidence that you have been placed in ThyssenKrupp Elevatori d.o.o. to
TH Lift d.o.o. , the new name of the company now owned by Mr. Tanaskovic and Mr. Hajder.

 

Yours sincerely

ThyssenKrupp Aufzüge GmbH

 
Jürgen Wartinger     Thomas Salensky

 

17. april  2015. godine

ThyssenKrupp Elevatori d.o.o. postaje TH Lift d.o.o.

 

Poštovani,

Zvanično od 20.aprila 2015. godine, Igor Tanasković i Boris Hajder  su od ThyssenKrupp Elevator Group preuzeli udeo u društvu ThyssenKrupp Elevatori d.o.o.

U skladu sa odlukom kompanije ThyssenKrupp Elevator Group da u Srbiji ne bude vise prisutna lično već preko distributera, sa njima smo postigli dogovor o preuzimanju udela.

Igor Tanasković i Boris Hajder  već dugo rade u ThyssenKrupp Elevatori d.o.o. , i zajedno su u  kompaniji zaposleni  više od 9 godina, tako da su u mogućnosti da obezbede siguran i  kontinuirani nastavak posla sa Vama. Osim toga, u svakom pogledu imamo stalnu i čvrstu podršku od same kompanije ThyssenKrupp, koja nas  snabdeva novim materijalima  za liftove i pokretne stepenice, kao i rezervnim delovima za već postojeće instalacije koje održavamo.

Jedina izmena je promena imena društva:

Naime, s obzirom na to da je “ThyssenKrupp” zaštićeni naziv  brenda na spisku preduzeća ThyssenKrupp AG, naziv koji će društvo ubuduće nositi je

TH Lift d.o.o.

Adresa i brojevi telefona ostaju nepromenjeni. Novi sajt kompanije je www.thlift.rs, a nova e-mail adresa je Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Takođe napominjemo da svi ugovorni aspekti ostaju isti. Sve ugovorne obaveze  definisane postojećim ugovorima o održavanju  i  ugradnji u potpunosti preuzima TH Lift d.o.o.

Molimo Vas da nam ukažete puno poverenje, kao što je to bio slučaj sa ThyssenKrupp Elevatori d.o.o. Mi u rukovodstvu  kao i svi zaposleni u TH Lift d.o.o.  se unapred radujemo nastavku dobre saradnje i garantujemo vam fleksibilnu, brzu i efikasnu uslugu, uvek i svuda.

S poštovanjem,

TH Lift d.o.o.

Igor Tanaskovic       Boris Hajder
direktor    tehnički direktor