O nama

plug-free-img.png

Profil kompanije

Na lokalnom tržištu smo prisutni od 2005. godine kao thyssenkrupp elevatiori d.o.o. U aprilu 2015. godine, Igor Tanasković i Boris Hajder  su od thyssenkrupp elevator Group preuzeli udeo u društvu thyssenkrupp elevatori d.o.o. a sve u skladu sa odlukom kompanije thyssenkrupp elevator Group da u Srbiji ne bude više prisutna lično već preko distributera. Na taj način je postignut dogovor o preuzimanju udela i obezbeđen siguran i  kontinuirani nastavak posla sa partnerima i krajnjim korisnicima. Osim toga, u svakom pogledu imamo stalnu i čvrstu podršku od same kompanije thyssenkrupp, koja nas  snabdeva novim materijalima  za liftove i pokretne stepenice, kao i rezervnim delovima za već postojeće instalacije koje održavamo.

Jedina izmena je promena imena društva. Naime, s obzirom na to da je “thyssenkrupp” zaštićeni naziv  brenda na spisku preduzeća thyssenkrupp AG, naziv koji će društvo ubuduće nositi je TH Lift d.o.o. Od marta 2021. godine thyssenkrupp elevator je promenio ime kompanije u TKE a osnovne poslovne funkcije organizacije ostale su iste.

Naša kompanija pruža inovativne i najkvalitetnije transportne uređaje proizvedene u evropskim postrojenjima TKE.
Naša ponuda uključuje:
– instalaciju putničkih i teretnih liftova, pokretnih stepenica, traka i platformi za invalide pogodne za svaki deo tržišta;
– profesionalno servisiranje uređaja  proizvođača thyssenkrupp elevator i drugih proizvođača;
– modernizaciju putničkih i teretnih liftova, pokretnih stepenica, traka i platformi za invalide.

Naše posvećeno i kvalifikovano osoblje će Vam predstaviti transportno rešenje prilagođeno Vašim individualnim potrebama.

Imate upit za nas?

Pozovite nas i mi ćemo vam dati sve informacije vezane za naše proizvode i usluge.