O nama

plug-free-img.png

Profil kompanije

Na lokalnom tržištu smo prisutni od 2005. godine kao thyssenkrupp elevatiori d.o.o. U aprilu 2015. godine, Igor Tanasković i Boris Hajder  su od thyssenkrupp elevator Group preuzeli udeo u društvu thyssenkrupp elevatori d.o.o. a sve u skladu sa odlukom kompanije thyssenkrupp elevator Group da u Srbiji ne bude više prisutna lično već preko distributera. Na taj način je postignut dogovor o preuzimanju udela i obezbeđen siguran i  kontinuirani nastavak posla sa partnerima i krajnjim korisnicima. Osim toga, u svakom pogledu imamo stalnu i čvrstu podršku od same kompanije thyssenkrupp, koja nas  snabdeva novim materijalima  za liftove i pokretne stepenice, kao i rezervnim delovima za već postojeće instalacije koje održavamo.

Jedina izmena je promena imena društva. Naime, s obzirom na to da je “thyssenkrupp” zaštićeni naziv  brenda na spisku preduzeća thyssenkrupp AG, naziv koji će društvo ubuduće nositi je TH Lift d.o.o.

Naša kompanija pruža inovativne i najkvalitetnije transportne uređaje proizvedene u evropskim postrojenjima thyssenkrupp.
Naša ponuda uključuje:
– instalaciju putničkih i teretnih liftova, pokretnih stepenica, traka i platformi za invalide pogodne za svaki deo tržišta;
– profesionalno servisiranje uređaja  proizvođača thyssenkrupp elevator i drugih proizvođača;
– modernizaciju putničkih i teretnih liftova, pokretnih stepenica, traka i platformi za invalide.

Naše posvećeno i kvalifikovano osoblje će Vam predstaviti transportno rešenje prilagođeno Vašim individualnim potrebama.

Imate upit za nas?

Pozovite nas i mi ćemo vam dati sve informacije vezane za naše proizvode i usluge.